Onze verkoopwinkel

De producten die u in onze verkoopwinkel aantreft zijn zeer divers en het winkelassortiment wisselt dagelijks.

Wij verkopen niet alleen gebruikte goederen. Wij staan in nauw contact met diverse importeurs om komplete fabriekspartijen in te kopen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk goederen op te kopen uit faillissementen.

Deze producten met zeer lage prijzen staan met volledige garantie ge√ętaleerd in onze winkel en staan gesorteerd, werkend, schoon en voorzien van een prijslabel in onze verkoopwinkels.

Garantie

Op alle producten, uitgezonderd fietsen, software, accu's, gsm's en speakers geven we tot 1 maand garantie. Wij geven u de mogelijkheid dit garantietermijn te verlengen. Door een extra door u te betalen premie kunnen wij de garantieperiode verlengen tot wel 12 maanden. Zo koopt u een product met de garantie van een splinternieuw product.

U kunt ons dagelijks bezoeken in onze ruim opgezette winkels. Alle producten worden schoon, werkend en met garantie verkocht. Dagelijks worden er vele producten van particulieren ingekocht waardoor ons aanbod zeer snel wisselt.

Aanbetaling

Mocht u een product aantreffen wat u wilt aanschaffen en niet aan u voorbij wilt laten gaan, dan heeft u de mogelijkheid een aanbetaling op dit product te doen. We houden dit desbetreffende product 14 dagen voor u apart. Zo doende heeft u de tijd om de rest van de betaling binnen deze 14 dagen te voldoen, zo loopt u bij ons geen enkele voordelige aankoop mis!
Young Development © Copyright 2014