Franchising

Om de kwaliteit van de keten hoog te houden en te verbeteren kiezen wij ervoor om te groeien door middel van franchising.

More Budget - Franchising

More Budget opende in 2011 haar deuren in Groningen. Deze vestiging is groots opgezet als pilotstore met meerdere doelen:

Verkoop

Wij geven consumenten de mogelijkheid duurzame goederen (gebruikt en ongebruikt) voor een zeer voordelige prijs te kunnen aanschaffen met garantie.

Inkoop

Consumenten hebben bij ons de mogelijkheid producten aan te bieden, waarbij zij direct contant geld ontvangen.

Terugkoop

Ook geven wij consumenten de mogelijkheid om hun goud of gouden sieraden te verkopen met het recht op terugkoop binnen 2 maanden. Daar vragen wij als winkel een kleine vergoeding voor.

Franchise

Zoals het in een echte pilotvestiging betaamt is er uitgebreid getest en proef gedraaid. Hier is een uitgekristalliseerd concept uitgerold dat zich heeft vertaald in een winstgevende onderneming. Mede door de onzekere tijden zijn consumenten meer op hun geld gaan letten. Doordat we producten verkopen voor veel minder als de nieuwwaarde en direct contant geld verstrekken bij inkoop zijn dit passende mogelijkheden voor heel veel consumenten. Vanaf het begin is het onze ambitie om het concept More Budget in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werken graag samen om elkaar te versterken. Vandaar dat franchising de passende samenwerkingsvorm binnen ons concept is.

Wat is franchising?

"Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden."

Samenwerken, efficiency en korte lijnen zijn de kernwoorden van onze franchiseformule. More Budget is zo ingericht dat elke ondernemer binnen de franchiseformule profiteert van de voordelen die behaald worden door gezamenlijk in te kopen en te distribueren. Daarnaast wordt er gezamenlijk gewerkt aan het versterken van het merk en het vergroten van de efficiency binnen de organisatie.

Het grote voordeel zit voor de franchisenemers in het feit dat zij zich volledig kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken in hun More Budget onderneming. De inkoop van fabriekspartijen, marketing en automatisering worden gedaan door de hoofdvestiging in Groningen. Zo nemen wij enorm veel kopzorgen en werk uit handen van onze franchisenemers.

De franchisenemer is als zelfstandig ondernemer verantwoordelijk voor de resultaten van zijn eigen vestiging. Dit houdt in dat de kwaliteit van de producten, de kwaliteit van de service, administratie, personeelskosten, bestellingen e.d. door de franchisenemers gemanaged moeten worden. Het verschil tussen een matige en zeer goede vestiging zit hem in de toewijding en kwaliteiten van de franchisenemer. Hoe hoger de kwaliteit van de service en de producten des te beter de vestiging presteert en des te hoger de omzet en winst.

Wat maakt een ondernemer nu een More Budget franchisenemer? Een duizendpoot met 100 % handelsgeest.

Neem contact op met Hoofdvestiging More Budget Groningen »
Young Development © Copyright 2014